PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-5.3.12-19-2020-00447

KIVA-TECH Kft. foglalkoztatásbővítés ösztönzése

 

  • a kedvezményezett neve: KIVA-TECH Tervező Kivitelező Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: KIVA-TECH Kft. foglalkoztatásbővítés ösztönzése
  • elszámolható összköltség: 26 275 200,- Ft
  • vissza nem térítendő támogatás összege: 18 392 640,- Ft
  • a támogatás mértéke: 70,00 %

Projekt tartalmának bemutatása:

KIVA-TECH Kft. székhelyén a 3700 Kazincbarcika, Kölcsey Ferenc utca 10. alatt, a projektben vállalt 4 fő létszámfelvétele megvalósult.

Felvételre került: 4 fő lakatos munkakörbe

A felvételre került munkavállalókkal határozatlan idejű szerződést kötöttünk a pályázati Felhívásban foglaltaknak megfelelően. A foglalkoztatott munkavállalók kiválasztása és felvétele során, együttműködtünk a Kazincbarcikai Járási Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályával. A 4 fő foglalkoztatotti létszámbővítés igazolása az 1. számú szakmai beszámolóban megtörtént.

Az új munkavállalók által nagyobb hozzáadott értékű munkákat tudunk elvégezni, ami stabil és hosszútávon fenntartható jövedelmezőséget biztosít a vállalkozás számára, ami a későbbi fejlődéshez nagyban hozzájárul. 100 nm-es üzemcsarnokkal rendelkezünk, ahol a szükséges gépek, eszközök rendelkezésre állnak, a tervezés és gépgyártás területén. A létszámbővítés során hozzájárulunk az új munkavállalók szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának javulásához azáltal, hogy a foglalkoztatásuk során megfelelő infrastruktúrát és eszközöket biztosítunk a munkavégzésükhöz, gondoskodunk a betanításukról, oktatásukról, szakmai tanfolyamokon vehetnek részt és átadjuk számukra az elmúlt évek alatt kidolgozott munkamódszereink tapasztalatát. A cégünk HR politikája támogatja munkatársainkat, a vállalati kultúrát és üzleti céljainkat. Ambiciózus célokat valósítunk meg, ugyanakkor a hatékonyságot növelő fejlesztési programokat, kompetencia értékelést, utánpótlás-tervezést, képzéseket és javadalmazást is kínálunk munkavállalóink számára.

A Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya és cégünk között folyamatos, szoros együttműködés alakult ki.

 

  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.02.28
  • a projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00447